Drons. Robots voladors al servei de la societat

Descripció

Sens dubte, els drons estan de moda ja que les seves múltiples aplicacions han començat a canviar les nostres vides. En aquest curs mostrarem tot el potencial d'aquesta nova tecnologia, combinant les presentacions a l'aula amb demostracions pràctiques de vol i sessions de simulador. Els participants podran descobrir què poden aportar els drons als nostres projectes i com treure'n el màxim profit.

Dirigit a enginyers i professionals de qualsevol àmbit que vulguin posar-se al dia dels progressos de la tecnologia i les possibilitats d'aplicació dels drons.

Bonificació de la Formació Contínua
El COEIC/AEIC s'ha acreditat com a entitat organitzadora per a gestionar gratuïtament la bonificació de la Fundació Tripartita a la Formació Contínua dels cursos organitzats pel Servei de Formació.

Programa

1. Presentació
2. Aplicacions dels drons
3. Demostracions de vol
4. Com és la tecnologia que els fa funcionar
5. Fotogrametria i teledetecció
6. Generació de continguts audiovisuals
7. Aplicacions tècniques i científiques
8. Sessions de pràctiques en simulador
9. Marc normatiu
10. Els drons del futur

Professorat

Jordi Santacana. Pilot i instructor de vol d'aeronaus tripulades i no tripulades. Fundador i cap d'Operacions de CatUAV.
Jordi Salvador. Enginyer aeroespacial i Màster en visió per computador. Especialista en robòtica aèria i enginyer en cap de CatUAV.
Marc Beltran. Enginyer Aeroespacial, responsable de gestió de projectes i coordinador de formació a CatUAV.

Cursos relacionats