Habilitats de venda

Descripció

La majoria de les vendes B2B es fan encara a través de reunions de vendes presencials. És important, per tant, millorar i afinar les habilitats de presentació i argumentació de cara als potencials clients.

El curs es proposa proporcionar ajuda pràctica als participants simulant algunes etapes clau d'un procés de vendes, i aprofitar aquestes etapes per millorar i afinar las habilitats de venda.
La simulació es basarà en exercicis en parelles.

En particular ens preocuparem, en primer lloc, de treballar l'obtenció de la primera cita evitant i limitant les objeccions dels "gatekeepers", assistents personals dels interlocutors desitjats. I en segon lloc entrenarem la preparació i gestió de la primera reunió de vendes amb els interlocutors basant-nos en elements de la metodologia de vendes S.P.I.N., i s'insistirà en cóm millor gestionar las objeccions dels potencials clients. Es conclourà la sessió il·lustrant les principals palanques d'influència psicològica que poden utilitzar-se en la venda i la seva aplicació en el procés de vendes.

Al finalitzar el curs els participants hauran adquirit els coneixements i les habilitats necessàries per afrontar un procés de gestió de vendes en un entorn B2B amb èxit.

Va dirigit a professionals/tècnics que tinguin responsabilitats de vendes o de gestió de vendes en un entorn B2B, siguin venedors, directors comercials o directors generals.

El COEIC/AEIC s'ha acreditat com a entitat organitzadora per a gestionar gratuïtament la bonificació de la Fundació Tripartita a la Formació Contínua dels cursos organitzats pel Servei de Formació.

Programa

1. Importància d'un procés de vendes

2. Tècniques per saltar al gatekeeper i obtenir la primera cita

3. La reunió de vendes
3.1 Preparació de la reunió
3.2 SPIN selling
3.3 Desenvolupament de reunió

4. Bones pràctiques per al tractament de les objeccions

5. Palanques d'influència i ús en el procés de vendes

6. Conclusions: factors clau d'èxit

Professorat

Enrico Nebbia. Enginyer Electrònic. MBA per IESE. Soci fundador de Sendas Value. Management Consultants.