Descripció

La realitat augmentada i la realitat virtual són tecnologies que estableixen una nova relació entre l'entorn físic i el virtual. L'eclosió de la indústria 4.0 possibilita que aquestes tecnologies puguin ser utilitzades aportant un clar valor afegit amb beneficis ràpids en diferents àmbits d'actuació com poden ser la formació, el manteniment, la logística i la visualització de dades. L'extremada usabilitat d'aquestes tecnologies permet una ràpida adaptació en les instal·lacions industrials i als seus habilitadors, generant ràpidament eficiència i resultats positius.

En aquest curs s'explicaran i estudiaran els conceptes bàsics de la realitat augmentada i la realitat virtual, i s'exposaran casos reals d'implantació en la indústria. També es comptarà amb una part pràctica on es podran testejar diferents dispositius de realitat virtual, augmentada i mixta (tablets, HTC Vive i Microsoft Hololens).

Aquesta formació va dirigida a enginyers i professionals d'empresa interessats en conèixer les possibilitats de l'aplicació de la realitat augmentada i realitat virtual a l'empresa.

NOTA: Aquest curs es pot seguir presencialment o online en directe. Cal indicar a la inscripció quina modalitat es seguirà.

Programa

1. Presentació
2. Definició i diferències entre realitat augmentada i virtual
3. Diferents sistemes de tracking i dispositius
4. Àmbits d'aplicació (formació, manteniment, visualització avançada, clons digitals...)
5. Casos pràctics
6. Experiències reals

realitat_augmentada

Professorat


Xavier Riba . Innovae

Cursos relacionats