Habilitats Relacionals i de Comunicació per a perfils tècnics

Descripció

Les organitzacions tenen i incorporen professionals amb un perfil tècnic exquisit, amb grans competències sobre les seves funcions. Aquestes competències es basen principalment en els coneixements tècnics adquirits i en la pròpia experiència en determinats rols també tècnics.

Malgrat els seus expedients acadèmics i professionals brillants on destaquen per la seves competències tècniques, molt sovint tenen carències per dominar una comunicació efectiva i exercir un lideratge transversal, tant necessaris com el seu domini tècnic per exercir els seus rols satisfactòriament.

Aquests professionals són acreditats suficientment per la seva vessant tècnica des de l'àmbit acadèmic (llicenciatures, màsters,...) fins el mateix àmbit professional (PMI per a responsables de projectes...). No hi ha en canvi una certificació que reconegui a un professional com a haver estat instruït en matèries relacionals i de comunicació, per exercir de cap d'equip, comandament intermig, responsable de departament, etc.

Descarregueu-vos el Programa

Lloc: Centre Internacional de Simulació i Alt Rendiment de la Fundació Universitària del Bages. Campus UManresa de la Uvic-UCC, Av. Universitària, 4-6 de Manresa.