Lean Manufacturing: Excel·lència en les Operacions

  • Àrea: Enginyeria
  • Modalitat: Presencial
  • Data inici: 25/05/2018
  • Localització: Demarcació de Girona

Descripció


L'objectiu és guiar al participant en el coneixement de la Millora Continua i els fonaments per a l'èxit en la seva aplicació pràctica.
Per a l'èxit en la implantació d'un sistema de Millora Continua, hem de respectar un ordre en la implantació dels conceptes de millora. Els curs es desenvolupa seguint un fil conductor i es recolza en jocs didàctics, documentació multimèdia, exercicis pràctics i Best Practices realitzades per LeanSis en diversos clients.
El compromís de LeanSis i el seu equip docent és el d'aconseguir transmetre una visió clara del sistema Lean Manufacturing, la comprensió de les tècniques i les eines per a la implantació, i les claus del desenvolupament en tota la fàbrica.

Programa


El Mètode Lean Manufacturing per a l'Excel·lència en les Operacions, forma part del Sistema de Gestió Lean [SGL] amb l'objectiu d´implantar la Millora Continua a les industries.
Amb l'objectiu d´entendre el mètode i la seva implantació, LeanSis ha creat l´Escola Lean Manufacturing que dona resposta a les següents preguntes:
- Té la sensació de tenir molt potencial, però no sap com aconseguir-ho?
- Ha començat moltes vegades el camí de la millora però no en la direcció correcte?
- Està l'Organització Humana de les fàbriques adaptades al model productiu?
- Estan alineats els departaments amb l'aportació de valor?
- Els meus tallers de millora estan enfocats a l'augment de productivitat?
- Com aconseguir la millora en Qualitat, Costos i Terminis d'Entrega de manera constant i sostenible?