Descripció

La IA generativa està impactant fortament en diversos àmbits de l'empresa (màrqueting, recursos humans, gestió de projectes, comptabilitat...) per la seva capacitat de generar text, imatge, vídeo i àudio. Però hi ha un segon aspecte de transcendència molt major: permet automatitzar processos empresarials, amb els conseqüents guanys de productivitat.

En aquest curs aprendràs a utilitzar eines d'automatització que permeten enllaçar diferents aplicacions d'IA sense necessitat de programació, per tal d'aconseguir una automatització integral dels processos empresarials.

Els participants desenvoluparan habilitats per treballar amb eines d'automatització, integrar APIs, conèixer i utilitzar diferents plataformes, així com comprendre l'evolució futura de les automatitzacions. Amb aquestes habilitats, seran capaços d'automatitzar processos com la recepció i resposta de correus electrònics, la creació de contingut per a xarxes socials, l'extracció i lectura de documents com factures o currículums des dels correus electrònics, i la presentació d'informació en bases de dades, permetent així adaptar i personalitzar aquestes eines a les necessitats específiques de cada empresa.

El curs va dirigit a Enginyers i professionals interessats en conèixer les possilibilitats que obre la IA en l'automatització de sistemes empresarials.

Programa

1. Introducció a les automatitzacions

2. Identificació de processos automatitzables

3. Beneficis de l'automatització respecte l'execució manual

4. Com automatitzar les tasques d'un procés sense intervenció humana, ni codi, ni programació

5. Plantejament d'una automatització
5.1 Plataformes d'automatització:
5.2 Make
5.3 Zapier
5.4 Power automate

6. Casos d'ús:
6.1 Desar adjunts, classificació i respostes automàtiques del correu
6.2 Publicació automàtica a xarxes socials
6.3 Monitoratge de la marca a xarxes socials
6.4 Gestió i organització empresarial
6.5 Gestió i seguiment de projectes
6.6 Classificació i processament de documents

Professorat


Maria Mirabet  Enginyera Industrial. CEO&Founder a A2D Innova Consultoria.


Marc Planas  Co-founder a AI Business Accelerate.