Descripció

El curs té com objectiu aprendre a combinar l'àmplia gama de modernes tecnologies de la informació i de la comunicació amb programes de monitorització i fiabilitat de la màquina per a una producció en gran mesura auto-gestionada, per tal d'obtenir: una màxima disponibilitat de màquina, assegurament de la qualitat, millor utilització dels recursos i optimització de la cadena de valor afegit.

Es proporciona, d'una manera senzilla i fàcil d'entendre, una visió del plantejament del predictiu dins la Indústria 4.0 per a tots els actors involucrats, tant perfils tècnics (operaris de màquina, tècnics i enginyers) com també de gestió (personal de compres i directius).

Es presentaran qüestions de vibració de màquines, des de tecnologies de medició, anàlisi, diagnòstic i recomanacions per a l'actuació.

Així mateix, es presentaran les tècniques més rellevants pels processos operacionals: planificar un programa, presentar requeriments i documentar els èxits.

Aquesta formació va dirigida a directius, enginyers, tècnics, treballadors de producció, manteniment i servei d'atenció al client

Programa

1. Programa monitoratge de la màquina
2. Planificació, avaluació, implementació
3. Visió d'estratègies de monitorització
4. Visió de tecnologies de monitorització
5. Exemples d'anàlisis de vibració i diagnosis
6. Gestió de les dades
7. Anàlisi cost-benefici

Professorat


Toufik Mebarki . Industrial Application & Service Engineering Schaeffler Iberia s.l.u.

Ferran Pérez . Regional Technical Manager a Schaeffler Iberia s.l.u.