Curs de Lean Manufacturing: Excel·lència en les operacions

  • Àrea: Operacions
  • Modalitat: Presencial
  • Data inici: 15/02/2019
  • Localització: Demarcació de Girona

Descripció

El mètode Lean Manufacturing per a l'excel·lència en les operacions s'engloba dintre del Sistema de Gestió Lean [SGL] amb l'objectiu d'implantar la millora continua en entorns de processos autònoms de alta repetitivitat que tenen especial rellevància en entorns industrials.

Amb l'objectiu d'entendre el mètode i la seva implantació, LeanSis ha creat el m mòdul Lean Manufacturing dintre de l'escola SGL, que dona resposta a les següents preguntes:

. Té la sensació de tenir molt potencial, per no sap com aconseguir-ho?
. Ha començat moltes vegades el camí de la millora, per no en la direcció correcte?
. Està l´Organització Humana de les fàbriques adaptades al model productiu?
. Estan alineats els departaments amb l´aportació de valor?
. Els meus tallers de millora estan enfocats a l´augment de productivitat?
. Com aconseguir la millora en Qualitat, Costos i Terminis d´Entrega de manera constant i sostenible?

Objectiu del mòdul Lean Manufacturing de l'escola SGL en millora continua:

L´objectiu és guiar al participant en el coneixement de la Millora Continua i els fonaments per a l´èxit en la seva aplicació pràctica.

Per a l´èxit en la implantació d´un sistema de Millora Continua, hem de respectar un ordre en la implantació dels conceptes de millora. Els curs es desenvolupa seguint un fil conductor i es recolza en jocs didàctics, documentació multimèdia, exercicis pràctics i Best Practices realitzades per LeanSis en diversos clients.

El compromís de LeanSis i el seu equip docent és el d´aconseguir transmetre una visió clara del sistema Lean Manufacturing, la comprensió de les tècniques i les eines per a la implantació, i les claus del desenvolupament en tota la fàbrica.