Descripció

El dia a dia de l'empresa requereix estar contínuament interactuant amb altres persones. Imagina, per exemple, totes aquelles situacions en les que necessites que altres persones s'involucrin en alguna cosa, o en les que has de defensar la teva opinió i convèncer de les teves idees, o quan t'agradaria que altres persones canviïn algun comportament...

És per això que la nostra capacitat d'aconseguir bons resultats i de lideratge a l'empresa (i també el nostre benestar) depenen en gran mesura de com interactuem amb els altres, es a dir, d'aspectes relacionats amb el com diem les coses, com escoltem el que ens diuen, com responem, com intentem convèncer, com gestionem les nostres emocions durant la conversa...

El curs d'Intel·ligència Conversacional t'aportarà mètode i tècniques que t'ajudaran a abordar les converses del teu dia a dia a l'empresa de forma efectiva, àgil, i amb un cost emocional molt més baix, encara que tinguis que conversar amb persones «difícils» o «inflexibles».

Programa

MÈTODE HCC per abordar amb èxit converses a l'empresa.

1. Identificar situacions reals del dia a dia dels participants

2. Aprendre a construir bons objectius conversacionals

3. Descobriments de la Neurociència que ens mostren els camins més efectius

4. Tècniques d'Intel·ligència Emocional aplicades a les converses

5.Com mantenir una conversa rellevant i d'aprenentatge

5.1. Regles d'or de l'Escolta Activa.
5.2. Com Influir Positivament en els altres.
5.3. Com evitar "paranys mentals" i com superar arguments manipuladors de les altres persones

6. Saber construir ponts de comunicació
6.1. Nexes Conversacionals d'Alt Impacte
6.2. Detectar i reconduir tàctiques competitives

7. Concretar accions i fer un tancament adequat

Professorat


Francesc Selva  Soci fundador de francescselva.com. Enginyer Industrial. Màster en Desenvolupament Organitzacional. Professor de Direcció de Persones al Departament d'Organització d'Empreses de la UPC. Professor a la UPC School of Professional & Executive Development i professor d'Habilitats Directives al Màster en Direcció i Gestió de RRHH del Centre d'Estudis Financers.
Autor dels llibres "Converses difícils a l'empresa", "Lideratge d'Equips: Les 5 propulsores dels grans equips" i "Soluciona situacions difícils amb l'escolta activa"

Cursos relacionats