Descripció

Saber com gestionar i modificar les nostres emocions i els nostres estats d'ànim per tal de ser el màxim d'efectius.
Aprendre 5 competències per treballar amb les emocions nostres i dels altres.
Aprendre i practicar diferents tècniques d'intel·ligència social aplicades al dia a dia de l'enginyer.
Al finalitzar el curs els participants hauran adquirit les habilitats necessàries per poder gestionar i modificar les
emocions i els estats d'ànims, per tal d'augmentar la seva efectivitat.

Dirigit a professionals i tècnics que vulguin augmentar la seva capacitat per reconèixer les seves pròpies emocions, les dels altres, gestionar-les i potenciar el seu perfil aprenent tècniques per aconseguir millors resultats interactuant amb altres persones.

Programa

1. Emocions. Conceptes fonamentals. 1.1 Emocions i intel·ligència emocional. 1.2 Dimensions fisiològica, emocional, racional i de comportament.1.3 El cicle emocional. 1.4 Distorsions cognitives i emocionals.

2. Intel·ligència emocional. Competències. 2.1 Consciència d'un mateix.2.2 Autoregulació. 2.3 Motivació.2.4 Empatia. 2.5 Intel·ligència Social.

3. La Intel·ligència Social aplicada al dia a dia de l'enginyer. 3.1 Tècnica per influir en els altres de forma efectiva.3.2 Tècnica per donar i rebre feedback constructiu. 3.3 Tècnica per dir NO de forma efectiva.3.4 Tècnica per demanar canvis de comportaments.

4. La ciència de la felicitat. 4.1 Diferència entre emocions i estats d'ànim. 4.2 Dades empíriques sobre la felicitat. 4.3 Activitats associades a la felicitat i validades experimentalment. 4.4 Com entrenar al cervell per què esdevingui més positiu?

Professorat

Francesc Selva. Enginyer Industrial. Màster en Desenvolupament Organitzacional i Consultoria de Processos pel GR Institute for Organizational Development.

Cursos relacionats