Visió per computador. Aproximació pràctica a una tecnologia transversal

  • Àrea: Indústria 4.0
  • Modalitat: Presencial
  • Data inici: 27/01/2016
  • Localització: Centre de Visió per Computador (CVC)

Descripció

La Visió per Computador (VC) és una tecnologia transversal present a les nostres vides en àrees com la fotografia, la imatge mèdica, el processat de documents i la robòtica industrial. Durant els últims anys la VC ha explotat amb l'ús d'internet i amb la generalització dels telèfons mòbils. Propostes com el cotxe amb navegació autònoma, la interacció gestual amb ordinadors o la cerca semàntica en internet són exemples profundament arrelats en tècniques de VC.
El curs introduirà les principals línies de recerca i presentarà exemples d'èxit de transferència d'aquesta tecnologia. A més, els assistents tindran l'oportunitat de participar en un Lab on podran manipular demos reals que els ajudaran a entendre la tecnologia i crearan de manera col·laborativa aplicacions basades en VC.

Bonificació de la Formació Contínua
El COEIC s'ha acreditat com a entitat organitzadora per a gestionar gratuïtament la bonificació de la Fundació Tripartita a la Formació Contínua dels cursos organitzats pel Servei de Formació.

Programa

1. Centre de Visió per Computador: presentació i visita guiada

2. Recerca en VC: introducció a les principals línies

3. Exemples d'èxit en VC com a motor d'innovació

4. Hands-on Lab. Treball en demos de VC

5. Àrees emergents en Visió per Computador. Oportunitats de negoci.

6. Hands-on Lab. Treball en demos de programació de VC

Professorat

Fernando Vilariño. Llic. en C. Físiques. Dr. en Ciències de la Computació i Intel·ligència Artificial. Centre de Visió per Computador. UAB