Descripció

Estem en un nou entorn canviant i complex, amb nous desafiaments que requereixen un "nou model de lideratge", basat en el "Minset directiu" i el "Neurolideratge", necessaris per guiar i donar suport als equips en aquestes noves formes de treball, relacions i mentalitat.
Aquest curs s'enfoca a l'aprenentatge d'estratègies i desenvolupament de competències, que permetin als líders mentoritzar als seus equips per donar el millor de si mateixos / es en aquest nou context.

Els objectius de la formació son:
Prendre consciència del nostre estil de lideratge i com pot influir en les persones del nostre equip

Desenvolupar el "neurolideratge" com a eina de gestió per adaptar-se als nous desafiaments i transmetre seguretat i confiança als equips

Potenciar les nostres habilitats de comunicació, motivació i desenvolupament per generar equips cohesionats i productius

Estudiar i definir un catàleg de bones pràctiques en gestió d'equips para reforçar el compromís en els nous entorns

Aquesta formació es dirigeix a totes les persones amb responsabilitats directives que tenen com a objectiu reforçar compromís dels seus equips, per enfocar-los a l'assoliment de metes i resultats, a través d'un lideratge positiu, el mentoring com a eina de desenvolupament i la seguretat psicològica i la motivació cap a nous reptes i nous escenaris.

Programa

1. Nous entorns nou lideratge: "Mindset directiu"
2. Les palanques d'acció del Mindset directiu: persones, solucions i decisions
3. Neurolideratge: neurociència aplicada a la gestió d'equips
4. Entendre i gestionar les diferències individuals
5. La comunicació circular: estratègies comunicatives
6.Com desenvolupar el "Lideratge emocional personal"
7. Com desenvolupar el "Lideratge emocional de l'equip
8.L'equació del lideratge: equilibri entre donar i rebre
9.Facilitar el canvi: ajudar a assumir els nous reptes
10. El meu "Full de Ruta directiu"

Professorat

Maria Antonia Carmona. Llicenciada en Psicologia i Dret. Coach i Formadora experta en Habilitats Directives i Personals amb més de 20 anys de experiència en empresa, col·lectius (directius, comandaments intermedis, tècnics, personal de suport) i en diferents entorns empresarials (serveis i productiu).